Du er her

Energi

Solenergi i Tyskland

Kilde: Global Warming Policy Foundation  (21.04.2018)

Oppsummering:Tysklands andel av solenergi synker og investeringstakten er også nedadgående. En viktig årsak til denne utviklingen er  regjeringens gradvise reduksjon i direkte subsidier. De siste 7 åren har det vært en dramatisk nedgang i arbeidsplasser som er relatert solenergi.

Spain Dumps the Renewable Energy Scam, Before it Destroys Their Economy, Completely!

Spania har vis frem som den godtroende og naive (noen vil kanskje si, kyniske og svertende) harde kjernen av venstresiden som en modell for vår "nye" energiframtid. For en "modell" !! Spanjolene har kastet hundrevis av milliarder i euro i subsidier til solenergi og vindkraft, og har ikke oppnådd noe annet enn økonomisk straff i retur. gjengitt på websiden til Mothersagainstturbines.com.
 
Kilde: Reuters, Mothersagainstwindturbines.com

Germany’s ‘Green’ Policy Threatens EU Climate Goals

Europa har posisjonert seg som en global grønn leder, og har noen ambisiøse planer for å redusere utslippene. Innenfor EU har Tyskland forsøkt å forsterke denne nye grønne retningen, og landet avslører nå en omfattende grønn energistrategi som involverer å øke vind- og solenergi med garantert langsiktige, over-markeds priser for produsentene. Men Tyskland har begynt også å stenge ned sine atomreaktorer i kjølvannet av Fukushima katastrofen...
 
Kilde: The American Interest

Germany will miss renewable energy targets, says PV industry association

Tysklands solenergi bransjeforening, BSW Solar, har fordømt den tyske regjeringen for sin holdning til solceller(PV), og de hevder at i de fem første månedene i år har landet bare installert 818 MW av ny solcellekapasitet.
 
Kilde: PVTech

Italy's planned solar subsidy cuts risk scaring off investors

MILANO 23. juni (Reuters) - Italias planer om å kutte subsidier for solenergi produsenter kan skremme bort investorer og utløse kostbare rettsstrider, og i tillegg undergrave statsminister Matteo Renzis glød etter å tiltrekke seg utenlandsk kapital for å styrke en forsiktig økonomisk oppgang.
 
Kilde: Reuters online

Energy Security `Hostage' in EU Climate Row, Poland Says

En glød etter å forbedre EUs energisikkerhet risikerer å "bli holdt som gissel" til fordel for en rask og ambisiøs avtale om EUs framtidige klimapolitikk, ifølge en polsk diplomat.
 
Kilde: Blomberg online

India plans coal production boost to meet power shortage

"India produserer 80% av landets produksjon på 562 600 000 tonn, men produksjonen har ikke holdt mål og mer importert kull har har blitt nødvendig" , i følge energiminister Piyush Goyal.
Kilde: Mining-technology.com

Germany needs coal to balance dependency on Russian gas watchdog

BERLIN, Aug 27 (Reuters) -Tyskland trenger fortsatt kullkraftverk uttalte energi regulalatoren og advarte mot at Europas største økonomi ikke kan ene og alene være avhengig av fornybar energi eller russisk gass mens landet legger ned atomkraftverk.
Kilde: Reuters

Climate Change Lobby ‘Has African Blood On Its Hands’

Den tidligere britiske miljøvernminister angrep en såkalt "grønn radikal" i regjeringen og anklaget Whitehall tjenestemenn og ministre for å heve energipriser for de fattige. Owen Paterson hevdet at deres støtte for feilet  vind og solenergi kostet milliarder og gjorde elektrisitet og gass prisene unødvendig høye.
I en uttalese til  Global Warming Policy Foundation tenketank hevdet Paterson at effektene av klimaendringene hadde blitt "konsistent og vidt overdrevet" og politikk for å oppmuntre til landbaserte vindfarmer ville koste 1.3 billioner pund innen 2050.

German industry issues stark warning ahead of EU climate summit

Mens EUs statsledere forbereder seg til å gyve løs på en avtale om energi og klimamål for 2030 på et toppmøte i Brussel 23. oktober har energiintensive industrier i Tyskland gjentatt advarselen om at en europeisk "solo innsats" vil medføre milliarder i tap, ifølge Euractiv Tyskland.

Skaden som følge av konkurranseevnen blant energiintensive foretak i EU ville være "betydelig, " sier Utz Tillmann, talsperson for energiintensive Industrier i Tyskland (Energy Intensive Industries of Germany).

Kilde: Euractiv, GWPF

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer