Du er her

Global temperatur

The truth about the global warming pause

Kilde: Global Warming Policy Forum (GWPF)

Forfatter David Whitehouse

Oversensitive: How The IPCC hid the Good News on Global Warming

This report points to that IPCCs global temperature prognosis is highly exaggerated and that the planet probably will see temperatures way under two degrees warming by the year 2100.

ANKLAGE: Skyldes et varmere klima våre utslipp av klimagasser?

Forfatter: Ketil Haarstad, Seniorforsker, Norsk Institutt for bioøkonomi (NIBIO)

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Teknisk Ukeblad 1715, senere oppdatert.

Det er flere faktorer som skaper grunnleggende tvil om sannheten i teorien om at vi har og/eller vil få et varmere klima pga. at mennesket slipper ut karbon-baserte klimagasser, i hovedsak karbondioksid, og dermed også de tiltak som er basert på disse usikre hypotesene.

Vi kan ikke styre temperaturen!

Forfatter : Halfdan Carstens, redaktør GEO

Artikkel ble opprinnelig publisert i Teknisk Ukeblad 1517

Det er med stor undring jeg stadig konstaterer at menneskene skal være i stand til å kontrollere temperaturen på Jorda. Angivelig like enkelt som å kontrollere lufttrykket i en ballong ved å blåse inn eller slippe ut luft.

UAH Confirms 2014 Was Not Hottest Year

UAH har nylig publisert sine globale temperaturdata for desember 2014, og som med RSS, bekrefter de at 2014 var langt fra å være "the hottest ever year" (det varmeste året noensinne), noe som ble sterkt understreket tidligere.
 
KILDE: GWPF, Paul Homewood, Notalotofpeopleknowthat.com (Blogg)

New Report: Alarm Over Climate Turns People Off

Ifølge en forespørsel fra noen seniorforskere utnenvt av Universitet College London har alarmistenes påstander om virkningen av global oppvarming bidratt til et tap av tillit til klimaforskere.
 
Kilde: TheTimes, GWPF

Global Warming 97 Percent ‘Consensus’ Actually 76 People

97 prosent 'konsensusen' om menneskeskapt global oppvarming som vi har hørt så mye i løpet av de siste årene var egentlig en mening gjort opp av 76 mennesker. Globale oppvarmingsalarmister har endret vitenskapelige tall i en årrekke; forvridd det til statistiske saltstenger for å overbevise folk om at planetens middeltemperatur stiger med en unaturlig og akselerert fart og at mennesker er årsaken.
 
Kilde: Guardian Liberty Voice

Earth has been getting hotter for the past 10,000 YEARS - contradicting studies that humans started global warming

En ny studie vil forhåpentligvis oppklare spørsmålet om Jorden har vært i en global oppvarmet eller en nedkjølingsperiode før det 20. århundre. Studien argumenterer med at data viser at Jordens klima har blitt stadig varmere i løpet av de siste titusen årene - lenge før  menneskelig aktivitet ble tiltenkt å ha  noen påvirkning.
Kilde: Daily Mail Online, GWPF

Climate Model Credibility Gap

Marine og jord proxy registreringer tyder på at det var en topp i den globale oppvarmingen mellom 10.000 og 6000 år siden, etter slutten av siste istid.
Siden den klimatiske optimale perioden har Jorden gjennomgått en global nedkjøling. Den fysiske mekanismen ansvarlig for denne globale nedkjøling har forblitt ukjent og passer ikke inn med de nåværende CO2 baserte klimamodellene. Disse klimamodellene genererer en robust global årsmiddel oppvarming i hele klimaperioden, hovedsakelig som svar på et økende CO2-nivå og albedo endringer på grunn av vikende innlandsis.

Sider

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer