Du er her

Klimakonferanser

India 'won't sacrifice growth at climate talks'

Indias minister for miljø og skog har uttalt at India ikke har til hensikt å undertegne en avtale om å redusere utslipp av klimagasser i FNs klimakonferanse i Lima som vil risikere å redusere økonomisk vekst og fattigdomsbekjempelse. Å bekjempe fattigdom er viktigste nasjonale prioritet.
 
Kilde: DailyMail Online

India invokes 'right to grow' to tell rich nations of its stand on future climate change negotiations

NEW DELHI: I det som kan være et sterkt signal til rike nasjoner på spørsmålet om klimaendringer, sa New Delhi tirsdag utviklingslandene, inkludert India, har en "rett til å vokse", og i prosessen deres "netto utslipp (av drivhus gasser) kan øke ".
 
Kilde: The Times of India

German Scientists Ridicule New York Climate Conference As Major World Leaders Decline To Show Up

De tyske forskerne Fritz Vahrenholt og Sebastian Lüning latterliggjør klimakonferansen i New York 23 september 2014 der ingen møter opp.
 
Kilde: Kaltesonne.de, Notrickszone.com

Is Narendra Modi a climate sceptic?

Indias statsminister Narenda Modi vil ikke dukke opp på Forenede Nasjoners klimamøte denne måneden. Kan det skyldes at han ikke aksepterer vitenskapen bak klimaendringene?
 

German industry issues stark warning ahead of EU climate summit

Mens EUs statsledere forbereder seg til å gyve løs på en avtale om energi og klimamål for 2030 på et toppmøte i Brussel 23. oktober har energiintensive industrier i Tyskland gjentatt advarselen om at en europeisk "solo innsats" vil medføre milliarder i tap, ifølge Euractiv Tyskland.

Skaden som følge av konkurranseevnen blant energiintensive foretak i EU ville være "betydelig, " sier Utz Tillmann, talsperson for energiintensive Industrier i Tyskland (Energy Intensive Industries of Germany).

Kilde: Euractiv, GWPF

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer