Du er her

Meterologi

Northern Hemisphere Snow Extent Second Highest on Record

Ifølge Rutgers University Global Snow Lab, var forrige ukes vintersnø utstrekning over den nordlige halvkule det nest høyeste som er registrert, på 52.166.840 km2. Dette var bare toppet av den andre uken i februar, 1978 på 53.647.305 km2.
Kilde: Rutgers University Global Snow Lab, Whatsupwiththat.com, GWPF

Increase in reported flooding a result of higher exposure

Økningen i rapporterte oversvømmelser i UK de siste 129 år blir nå forklart med større eksponering av naturen på grunn av urbanisering og befolkningsvekst og ikke klimaendringer.
 
Kilde: University of Southampton

Kashmir floods nothing new not due to climate change

London, 12 November: Et nytt orienteringsskriv utgitt av Global Policy Foundation konkluderer at de seneste oversvømmelsene i Kashmir regionen ved India-Pakistian grensen som drepte flere titalls mennesker er er et tilbakevendende trekk ved den indiske Monsoon og ikke knyttet til klimaendringer.

Rainfall And Floods: Observations More Reliable Than Climate Models

London 10 oktober 2014: Et nytt orienteringsskriv fra Global Warming Foundation gjennomgår den vitenskapelige litteraturen rundt nedbør og flommer og har funnet få bevis for at det har vært merkbare endringer i de seneste årene og liten støtte for påstander for at det vil bli forværringer i fremtiden.
 
Kilde: GWPF

Is Oxford getting wetter?

We keep hearing claims that global warming is leading to more intense rainfall, but what this exercise certainly does show is that there is absolutely no evidence of this happening in Oxford....

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer