Du er her

Organisasjoner

Greenpeace: incompetence and hypocrisy

Håndteringen av Greenpeace Internationals 58 millioner pund budsjett har vært i uorden over mange år, med sitt finansielle team som har hatt store personell problemer og en mangel på strenge prosesser, som fører til feil, under minstestandard kvalitet på arbeid og en forsuring av forholdet mellom sitt Amsterdam hovedkvarter og kontorer rundt om i verden, viser dokumenter lekket til Guardian.
 
Kilde: TheGuardian

India targets Prince Charles' aide in war on Greenpeace

British Greenpeace-aktivister er en trussel mot Indias økonomiske utvikling, ifølge en etterretningsrapport. Indias etterretningsbyrå har satt søkelyset sitt på en rådgiver til prins Charles og britiske aktivister i en kampanje mot Greenpeace og andre utenlandske grupper den hevder er en trussel mot Indias økonomi.
 
Kilde: The Telegraph

Climate Science: Is it Currently Designed to Answer Questions?

Her er et utdrag fra Robert Lindzen's rapport om global oppvarming. Han er professeror i atmosfærisk fysikk ved MIT:

Overwhelming Majority Of Conservative MPs Are Climate Sceptics

Nær trekvart av de konservative parlamentsmedlemmene aksepterer ikke bevis for at klima-endringene er blitt skapt av menneskelig aktivitet, ifølge en ny meningsmåling (August 2014)
 
Kilde: PRWeek, GWPF

U.S. Democrats Embrace Shale Boom Ahead Of Midterm Elections

Olje og naturgassproduksjon i USA har økt vesentlig de siste årene og USA er nå stort sett selvforsynt og ønsker derfor å eksportere naturgass, på tross av protester fra miljøaktivister. Siden det i november er delstatsvalg, har også demokrater vært med på å få de lovgivende myndigheten aksept for å godkjenne dette. (USA er nå verdens største produsent av oljeekvivalenter (naturgass og råolje - råolje mest fra fracking av skiferlag.)
 
Kilde: Wall Street Journal online

Hvordan 0.3 prosent blir til 97%

For å kunne bruke av fellesskapets ressurser til klimatiltak, hevdes det at det er konsensus blant 97% av klimaforskerne om at vi har en menneskeskapt global oppvarming, som hevdes å få katastrofale følger for menneskeheten. Det kan derfor være nyttig å undersøke hvordan disse 97% er framkommet.

BBC's six-year cover-up of secret 'green propaganda' training for top executives

"The BBC has spent tens of thousands of pounds over six years trying to keep secret an extraordinary ‘eco’ conference which has shaped its coverage of global warming,"

IPCC mister økonomisk støtte fra USA

Representantenes hus i USA vedtok i dag, 19. februar 2011, å avslutte USAs finansielle støtte av IPCC. Dette er en alvorlig sak for IPCC, da USA har gitt et vesentlig bidrag til IPCCs virksomhet.....

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer