Du er her

Temperatur

Cooling Ocean Air Temps

Oppsummering: Havets overflatetemperatur er den beste indikator på varneenergi tatt opp eller avgitt fra atmosfæren. Måling av vanntemperatur er derfor en mer stabil måte å måle temperturvariasjoner, spesielt siden haven utgjør 71 % av jordens overflate. Forskning har vist at lufttemperatur ligger 2-3 måneder etter forandringer i havets overflatetempertur: Forandringer i atmosfærens innhold av CO2 ligger også 11-12 måneder etter.       

The truth about the global warming pause

Kilde: Global Warming Policy Forum (GWPF)

Forfatter David Whitehouse

Oversensitive: How The IPCC hid the Good News on Global Warming

This report points to that IPCCs global temperature prognosis is highly exaggerated and that the planet probably will see temperatures way under two degrees warming by the year 2100.

Vi kan ikke styre temperaturen!

Forfatter : Halfdan Carstens, redaktør GEO

Artikkel ble opprinnelig publisert i Teknisk Ukeblad 1517

Det er med stor undring jeg stadig konstaterer at menneskene skal være i stand til å kontrollere temperaturen på Jorda. Angivelig like enkelt som å kontrollere lufttrykket i en ballong ved å blåse inn eller slippe ut luft.

UAH Confirms 2014 Was Not Hottest Year

UAH har nylig publisert sine globale temperaturdata for desember 2014, og som med RSS, bekrefter de at 2014 var langt fra å være "the hottest ever year" (det varmeste året noensinne), noe som ble sterkt understreket tidligere.
 
KILDE: GWPF, Paul Homewood, Notalotofpeopleknowthat.com (Blogg)

'Stadium waves' could explain lull in global warming

En hypotese om lavfrekvent klima signal som forplanter seg over hele den nordlige halvkule gjennom et nettverk av synkroniserte klimaindikatorer ble identifisert i tidligere analyser av instrumentelle data og klimadata. Gjennom multivariat statistisk analyse av en utvidet database,undersøker forskerne denne hypotesen ved å belyse forplantningsdynamikk.
 
Kilde: ScienceDaily

Oceans heating up faster now than in the past 10,000 years

Data fra Indonesia antyder at menneskets utslipp av klimagasser forårsaker unaturlig rask oppvarming av havet. Hvis den nyeste forskningen er riktig, varmes våre hav opp mye raskere nå enn de har i de siste 10.000 årene.

Dette er en av konklusjonene som er trukket fra en nylig publisert artikkel i Science.

Kilde: Science Magazine online, The Guardian online

New Report: Alarm Over Climate Turns People Off

Ifølge en forespørsel fra noen seniorforskere utnenvt av Universitet College London har alarmistenes påstander om virkningen av global oppvarming bidratt til et tap av tillit til klimaforskere.
 
Kilde: TheTimes, GWPF

Global Warming 97 Percent ‘Consensus’ Actually 76 People

97 prosent 'konsensusen' om menneskeskapt global oppvarming som vi har hørt så mye i løpet av de siste årene var egentlig en mening gjort opp av 76 mennesker. Globale oppvarmingsalarmister har endret vitenskapelige tall i en årrekke; forvridd det til statistiske saltstenger for å overbevise folk om at planetens middeltemperatur stiger med en unaturlig og akselerert fart og at mennesker er årsaken.
 
Kilde: Guardian Liberty Voice

Sider

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer